Ποιοι είμαστε;

Η Goldenburg group είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία που ρυθμίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου η οποία παρέχει επιχειρηματικές υπηρεσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κάνουμε;

Η εταιρεία παρέχει τις καλύτερες δυνατές εμπορικές ευκαιρίες για συναλλαγές μετοχών και CFD με την υποστήριξη της ομάδας των εμπειρογνωμόνων μας

Διαβάστε περισσότερα

Το οράμά μας

Οι πελάτες μας βρίσκονται στην πρώτη θέση για την εταιρεία μας και ως εκ τούτου τους παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε;

Η Goldenburg Group είναι μια αδειοδοτημένη εταιρεία που ελέγχεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC) με αριθμό άδειας CIF 242/14 η οποία παρέχει πλήρεις επενδυτικές υπηρεσίες. Θέλουμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας τις καλύτερες ευκαιρίες διαπραγμάτευσης σε διάφορους τομείς συναλλαγών όπως forex, μετοχές, μετοχές CFD, εμπορεύματα CFD ή δείκτες CFD που προσφέρουν αμέτρητα χρηματοοικονομικά μέσα. Οι αρχάριοι επενδυτές θα εκτιμήσουν το ευχάριστο και ολοκληρωμένο περιβάλλον συναλλαγών της πλατφόρμας MT5, η οποία περιλαμβάνει εξαιρετικά αναπτυγμένα και διαδραστικά εργαλεία συναλλαγών για επαγγελματίες. Η Goldenburg Group σας προσφέρει ειδικές ευκαιρίες διαπραγματεύσεων σε ένα δυναμικό οικονομικό περιβάλλον με πολλά οφέλη για όλους.

Η προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πελατών μας. Για αυτόν τον λόγο, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας για τους λογαριασμούς των πελατών μας σύμφωνα με τον κανονισμό MiFID II και τους αυστηρότερους κανόνες που θέτει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (CySEC).

scroll-icon
Goldenburg Group Limited | what we do

Τι κάνουμε;

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες επιχειρηματικές ευκαιρίες για συναλλαγές CFD. Χάρη στην πολυετή εμπειρία της στο ενεργό εμπόριο σε διάφορες αγορές, η διοίκησή μας έχει αναγνωρίσει την ανάγκη χρήσης των τελευταίων τεχνολογιών για τη δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων, προσαρμοσμένων προϊόντων και ενός ευχάριστου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για αρχάριους και έμπειρους εμπόρους.

Η πλατφόρμα μας MT5 προσφέρει μια μοναδική επιχειρηματική εμπειρία και μεγάλο πλεονέκτημα στον ταχέως αναπτυσσόμενο διαδικτυακό χρηματοοικονομικό χώρο. Χάρη στη δυνατότητα διαπραγμάτευσης μέσω κινητών συσκευών, οι πελάτες μας μπορούν να βελτιστοποιήσουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες και να έχουν πρόσβαση στον οικονομικό κόσμο 24 ώρες την ημέρα.

scroll-up-icon
Goldenburg Group Limited | Our vision

Το οράμά μας

Η εταιρεία μας έχει τους πελάτες της στην πρώτη θέση, γι’ αυτό τους παρέχουμε με πάθος εξαιρετικές υπηρεσίες. Επιπλέον, στην Goldenburg Group, εκτιμούμε την ειλικρίνεια, την ομαδική εργασία, την πίστη, την ακρίβεια και τη συνεργασία, και πιστεύουμε ότι αυτό μας επιτρέπει να γίνουμε ένας από τους πιο σεβαστούς και γνωστούς μεσίτες.

Δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό περιβάλλον και επιχειρηματικές ευκαιρίες, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις οποιεσδήποτε ανάγκες των πελατών μας και να τους παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες.

scroll